piektdiena, 2016. gada 8. jūlijs

Dzintara asara

Vajadzēs:
1,2 kg persiku
1,5 kg cukura
2 apelsīni
10 piparmētru vai citronmelises lapiņu

Pagatavošana:
1)Nomazgājam persikus. Tad tos pārlejam ar verdošu ūdeni un uzreiz- ledusaukstā ūdenī.
2)Novelkam miziņu, izņemam kauliņu un sīki sagriežam mīkstumu.
3) Liekam mīkstumu katliņā, pievienojam smalki sakapātas piparmētras lapas, abu apelsīnu sulu un viena apelsīna miziņu./ Es izmantoju Spice House piedāvāto ekoloģisko apelsīnu miziņu pulveri/
4) Masai pievieno cukuru un uz lēnas uguns uzvāra.
5) Kad ievārījums gatavs/ pārbauda ar lāsīti/ karstu pilda burciņās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru