Zupas sagataves

Zupas sagataves ir lielisks veids kā pagatavot ēdienu 10 min. vai pat vēl mazāk.
Katlā jāielej ūdens , jāieliek gabaliņos sagriezti kartupeļi un ,kad tie jau pusgatavi, jāpievieno zupas burciņa.
Es lieku sagataves puslitra burciņās. Tad zupa sanāk vienai ēdienreizei.
Esmu ar tām vārījusi "slinkās zupas"- kartupeļu vietā likusi miežu putraimus. 
Garšo lieliski!

Kāpostu zupa- sveiciens no kazas!

Kāpostu zupa lietainai dienai

Slinkā dārzeņu zupa

Dārzeņu zupa prieciņam

Dārzeņu zupas pamats

Dārzeņu zupa ziemai

 

Vasaras apskāviens

 Ašā tomātu zupa

 Itāļa buča- tomātu zupas pamats

 

Biešu zupas sagatave 

Biešu zupas sagatave 1

Biešu zupa vedeklai

Svētdienas biešu zupa- sasaldēšanai

Biešu zupeles pamats

 

Laucinieku rasoļņiks ar putraimiem

Rasoļniks 

 

Boršča pamats

Anneles borščs

 Ziemas borščs

Omes borščs

 Kijevas borščs

 Lauku borščs divos variantos

Kubaņas borščs

Slinkais mājas borščs.

Kasjas borščs

Borščs ziemai 

Boršča sagatave

Oranžā kāpostu zupa

Universālais zupas pamats

Rasoļņiks ar grūbām

Juļķas rasoļņiks

Biešu zupiņas sagatave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru