3kg gurķu
500-700 g sīpolu
1 kg burkānu
1 gl 9% etiķa
1 nepilna glāze cukura
50 g sāls
pētersīļu un diļļu zariņi pēc vēlēšanās
Pagatavošana:
1) Gurķus, burkānus, sīpolus nomizo un sagriež ripiņās.
2)Visas sastāvdaļas, izņemot zaļumus lielā bļodā samaisa un atstāj uz4-5 h atsuloties.
3)Burkas dibenā liek zaļumus, tad saliek salātus un sablietē. lai virspusē parādītos sķidrums.Pa virsu vēl uzleju eļļu.
4)Uzliek vākus un liekpasterizēties- 0,5 l burkas- 20 min.Aizvāko un atdzesē.
No šī daudzuma sanāk 8 puslitra burciņas.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru