Vajadzēs:
Kabaču tīrās masas- 3 kg
burkāni- 500 g
paprika- 5-6 gab.
tomāti- 1,5 kg
ķiploki- 5 daiviņas
sāls- 1ēdk.
cukurs- 100g
sarkanās paprikas pulveris- 2 ēdk.
eļļa- 200ml
9% etiķis- 100 ml
Pagatavošana:
1)Visus dārzeņus sasmalcina- gaļasmašīnā vai virtuves kombainā.
2) Iegūtajai masai pievieno sāli, cukuru, saldos piparus un sautē apmēram 40 min.
3)Ķiplokus ar spiedi saspiež un 5 min pirms gatavības pievieno masai.
4)Tad pievieno etiķi, ļauj uzmest burbuli un izslēdz.
5) Karstu masu pilda burciņās.
6)Sasedz un ļauj lēnām atdzist.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru