Vajadzēs:
1 kg paprikas
1 kg tomātu
0,5 kg sīpolu
4 daiviņas ķiploka
eļla- 60 ml
cukurs- 100 g
sāls- 1 ēdk.
9% etiķis- 40 ml
Pagatavošana:
1) Noblanšē tomātus, novelc mizu, sagriez un sablenderē vai samal.
2) Uz lēnas uguns vāra tomātu biezeni 15 min.
3) Tomātu biezenim pievieno cukuru, eļlu, sāli un etiki un visu vāra 15 min.
4) Tomātu biezenim pievieno sloksnītēs sagrieztu papriku un gredzenos sagrieztus sīpolus un sautē vēl 30 min.
5)Tad pievieno ripiņās sagrieztus ķiplokus un sautē vēl 10 min.
6) Karstu pilda burciņās, aizvāko.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru