svētdiena, 2014. gada 14. septembris

Rudens sēņu salāti "Ingūnas mēlīte"

Viņa bija mans izmēģinājumu trusīts, tāpēc - lai ar viņas smaidiņu nosaukums.

Cūcenes - 2 kg
burkāni- 1 kg
sīpoli - 1 kg
500 g tomātu pastas
1 tējk.cukura
2 ēdk. sāls
5 smaržīgie pipari
1 tējk.citronpiparu
1 tējk. saldo sarkano piparu
1 tējk. kurkumas
1 tējk. malto , melno piparu
1 tējk. ar kaudzi timiāna

1) Nomērcētas, novārītas sēnes, sipolus, burkānus samaļu gaļas mašīnā.
2) Visu lieku katlā- burkānus 10 min sautē, + sēnes 10 min sautē+ sīpoli 10 min sautē
3) Tad pievieno visas garšvielas un saute 7 min.
4) Pievieno tomātu pastu un uz lēnas uguns sautē 10 min.
5) Karstu pilda burciņās , var likt plastmasas vāciņus.
Man garšo uz maizītēm, groziņos, sāļajās tartēs un plātsmaizēs.


Var ēst kā piedevu pie otrajiem ēdieniem vai uz maizītēm.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru