piektdiena, 2014. gada 12. septembris

Marinētas rudmiešu pieckapeikas

  • ūdens – 100 ml;
  • eļļa – 2-3 ēdk.;
  • rudmieses – 1-1,2 kg;
  • svaigas dilles – 2 zariņi, bet var ņemt žāvētu;

1) Sēnes rūpīgi nomazgājam un liekam katlā.
2) Uz lēnas uguns vāram 15-20min.
3)Sēnes lejam duršlāgā un noskalojam.
4) Varam marinādi no dotajām sastāvdaļām
5)Sēnes saliekam burciņās, pārlejam ar karstu marinādi ,liekam plastmasas vāciņus.
  • sāls – 3 ēdk.;
  • 9% etiķis – 0,5 tējk.;
  • ķiploki – 3-4 daiviņas;
  • lauru lapas – 1 gb.;
  • melnie pipari – 5-8 gb.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru