svētdiena, 2014. gada 21. septembris

Sarmītes tomāti ar ananāsiem


3 kg tomātu / blanšē,sagriež/
300g rīvētu burkānu
300 g sagrieztas paprikas
300 g sīpolu
2 bundžiņas/mazās/ ananāsu
90 g sāls
160 g cukura
0,5 tēk.piparu
3 ēdk. esences
2-3 ēdk. kartupeļu cietes
1) tomāti+cukurs+sāls+pipari- vāram 20 min.
2)+burkāni+sīpoli+paprika- vāram 20 min.
3)+ananāsu gabaliņi- vāram 10min.
4)+ananāsu sīrups+ 3 ēdk. esences+2-3ēdk. kartupeļu cietes
5) Vāra līdz uzmet burbuli.
6) Karstu burkās,vāku virsū!

No šī daudzuma sanāk 9 puslitra burciņas.

Debešķīga recepte!
Lieku uz picas , jo esmu picu fane un mana ģimene ari...
Kolēģe gatavo vistu- apcep fileju un pievieno šo mērcītes pagarināšanai....

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru