piektdiena, 2014. gada 5. septembris

Patisonu ikri


1,8 kg patisonu
o,5 gl eļļas
200 g sīpolu
maza ķiploku galviņa
pa ēdamkarotei diļļu  un pētersīļu zaļumu
1 ēdamkarote esences
1 tējk. cukura,
1 tējk.sāls
 1) Izmantoju pāraugušos patisonus. Sagriežu tos sķēlītēs, sacepu zeltainus. Tad padzesēju un samaļu tos gaļas mašīnā.
2) Sīpolus - sagriež smalki un apcep , bet ķiploku saspiež spiedē un saberž ar sāli.
3)Zaļumus sakapā .
4) Patisonus,sīpolus, ķiplokus, cukuru sajauc , pievieno esenci un atkal sajauc.
5) Masu pilda burkās. Burkas sterilizē puslitra- 45 min.

No šī daudzuma dārzeņu sanāk 2 puslitra burciņas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru