sestdiena, 2016. gada 25. jūnijs

Marinēti tomāti ar sīpoliem un ķiplokiem

Marinādei:

Uz 1 l ūdens vajadzēs
3 ēdk cukura
1 ēdk sāls
2 lauru lapas
ķiploku sauja- šķēlītēs
sīpoli- gredzenos- pēc vēlēšanās
1 ēdk. 9% etiķa

Pagatavošana:
1) Sagriežam tomātus - šķēlēs vai 4daļās-pēc vēlēšanās.
2)Sīpolus- gredzenos, ķiplokus- šķēlītēs
3) Liekam burkā pamīšus- tomāti, sīpoli, ķiploki- līdz burka pilna.
4) Vāram marinādi no ūdens, sāls, cukura, mīļākajām garšvielām/ sinepju sēkliņam, melnajiem piparie, smaržīgajiem pipariem, lauru lapām/, beigās piešaujam etiķi.
5)Pārlejam karsto marinādi tomātiem.
6) Pasterizējam 0,5 l burku 10 min.,aizvākojam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru