Vajadzēs:
vienāda lieluma un gatavības tomātus
ķiplokus
Marinādei:
uz 1 l ūdens-
60 g sāls
60 g cukura
1 ēdk. 9% etiķa
lauru lapa
Pagatavošana:
1) Burkas apakšā ieliekam ķiploka daiviņas, lauru lapu / daudzums pēc paša vēlēšanās/
2) Saliekam tomātus- blīvi.
3) Pārlejam burku ar karstu ūdeni.un vāku virsū- uz 10 min.tā atkārtojam vēl 2 reizes.
4) Tikām liekam vārīties marinādi. Kad sāls, cukurs izkusuši, ūdens uzmetis burbuli, pievienojam etiķi un izslēdzam.
5) Pēc 3x apliešanas un noliešanas, pārlejam tomātus ar verdošo marinādi un vāku virsū.
6) Sasedzam un ļaujam lēnām atdzist.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru