- 3 kg biešu — sarīvētas uz lielās rīves
- 1 kg burkānu— sarīvētas uz lielās rīves
- 1 kg paprikas — palielos salmiņos
- 1 kg tomātu — daiviņās
- 3 ēdk. sāls
- 200 g cukura
- Ap 0,4 l augu eļļas
- 200-300 ml 9% etiķa
1)Sagatavojam
dārzeņus.
2)Visus
dārzeņus lielā traukā samaisām ar sāli, cukuru un eļļu.
3) Visu iegūto
masu liekam uz lēnas uguns un vārām apmēram pusstundu. Tad pievienojam etiķi un
vāram vēl 10 min.
4) Karstu
liekam izkarsētās burciņās, metāla vākus virsū. Apgāžam , sasedzam un ļaujam
lēnām atdzist.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru