svētdiena, 2015. gada 1. marts

Sēņu pastēte sviestmaizēm.



Šai receptei var izvēlēties gan vienas, gan dažādu sugu sēnes.
Vislabāk- rudens sēnes- bekas, cūcenes, bērzlapes, vilnīši.
Uz  2 kg novārītu sēņu: 1 liels burkāns, 2 sīpoli, 2 lieli tomāti.
1)Dārzeņus samaļam gaļas mašīnā, pievienojam 0,5 gl eļļas, 2 tējk. sāls, šķipsnu cukura, šķipsnu maltu melno piparu un sautējam 10 min.
2)Novārītās un nomērcētās sēnes arī samaļam gaļasmašīnā, pievienojam dārzeņu masai un sautējam vēl 20 min.
3)Karstajai masai pievienojam 2 ēdk etiķa u 5 ķiploka daiviņas, saspiestas ķiplokspiedē. Karsto masu saliekam nelielās burciņās. Sasedzam, lai lēnām atdziest. Tag glabājam ledusskapī.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru