Šai receptei var izvēlēties gan
vienas, gan dažādu sugu sēnes.
Vislabāk- rudens sēnes- bekas,
cūcenes, bērzlapes, vilnīši.
Uz 2 kg novārītu
sēņu: 1 liels burkāns, 2 sīpoli, 2 lieli tomāti.
1)Dārzeņus samaļam gaļas mašīnā, pievienojam
0,5 gl eļļas, 2 tējk. sāls, šķipsnu cukura, šķipsnu maltu melno piparu un
sautējam 10 min.
2)Novārītās un nomērcētās sēnes arī
samaļam gaļasmašīnā, pievienojam dārzeņu masai un sautējam vēl 20 min.
3)Karstajai masai pievienojam 2 ēdk
etiķa u 5 ķiploka daiviņas, saspiestas ķiplokspiedē. Karsto masu saliekam
nelielās burciņās. Sasedzam, lai lēnām atdziest. Tag glabājam ledusskapī.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru