3 kg ziedkāpostu
rozešu novārām 5 min sāļā ūdenī- 1tējk. uz 1 l ūdens.
Tad uz duršlāga
notecinām un ļaujam atdzist.
- 1.5 kg sulīgu tomātu
- 1 kg paprikas
- 200 g svaigu pētersīļu lapiņu
- 2 lielas ķiploka galviņas
Gaļas mašīnā
samaļam tomātus, piparus, ķiplokus, pētersīļus. Visu samaisām, lai izveidojās
viendabīga masa.
Lielajā katlā ,
lejam iegūto masu un liekam puķkāpostu rozītes,pievienojam 200 ml eļļas, pusglāzi 9% etiķa (100 ml), 4 ēdk. cukura, 2 ēdk.sāls.
Visu savārām 10-15 min un uzreiz
salejam izkarsētās burciņās. Sasedzam un ļaujam lēnām atdzist visas dienas
garumā.
No šī daudzuma sanāk 10 puslitra burciņas.
No šī daudzuma sanāk 10 puslitra burciņas.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru