- 3 kg kabaču- gabaliņos vai ripiņās
- 1 asais pipars- caur gaļas mašīnu
- 3 burkāni- caur gaļas mašīnu
- 100 g ķiploku - caur gaļas mašīnu
- 1 gl. 9% etiķa
- 1 gl. augu eļļas
- 1 gl. cukura
- 2 ēdk. sāls
1)Dārzeņus sagatavojam.
2)Gatavojam marinādi- katlā ielejam eļļu, etiķi, sāli un cukuru un uz
lēnas uguns uzvāram līdz pirmajam burbulim.
3) Marinādē liekam caur gaļas mašīnu izlaisto dārzeņu masu un vāram 5
min.
4) Karstajā masā liekam kabačus. No vārīšanās sākuma uz lēnas uguns vāram
25 min.
5) Masu liekam izkarsētās burkās, metāla vāku virsū un sasedzam, ļaujot lēnām atdzist.
No šī daudzuma
sanāk 6 puslitra burciņas.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru