svētdiena, 2014. gada 29. jūnijs

Dārzeņu zupa prieciņam

1,5 kg kāpostu
1 kg piparu
1 kg tomātu
700 g sīpolu
600 g burkānu- ripiņās
300g skābu ābolu
1, 5 gl eļļas
2 ēdk sāls
3 ēdk. cukura
30 gab. melno piparu graudu
zaļumi
1 tējk. 70% esences

1) Dārzeņus sagriež palielos gabalos.
2) Katlā lej eļļu un liek apcepināties- burkānus, sīpolus, piparus, tomātus, noplucinātus, sautē apm 20 min.
3) tad pievieno sāli, cukuru, piparus, zaļumus pēc izvēles un kāpostus un vāra vēl 20 min.
4) pievieno esenci un pavāra 7-10 min.
5) Karstu liek burkās, metāla vāks.

Man sanāca 7-8 burkas/ 700 g/.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru