svētdiena, 2014. gada 29. jūnijs

Anneles borščs

1 kg tomātu
3 kg biešu
1 kg burkānu
2 kg kāpostu
1 kg sīpolu
0,5 kg paprikas
250 g cukura
200 g 9% etiķa
3-4 ēdk. sāls
250 g eļļas

1) Tomātus, piparus, sīpolus smalki sagriež un uz pannas apcep.
2) Burkānus un bietes sarīvē.
3)Kāpostus- saēvelē.
4) Visus dārzeņus, izņemot bietes. liek katlā / 8 l/ un sajauc. Tad sautē.
5) Kad dārzeņi puslīdz mīksti, pieveino bietes un sautē vēl 20 min bieži apmaisot.
6) Karstu pilda burkās, metāla vāku. Sasedz un tā ļauj atdzist.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru