Esmu strādājoša sieviete. Reizēm aizraujos ar darbu un tad man vienkārši nav vaļas, spēka un gribēšanas stāvēt pie plīts.Tad der ašās zupas ziemai.
Šo kolēģe Skaidrīte esot izēdusi tāpat- bez vārīšanas.
Kāpostu zupas pamats. / Arī mana mīļākā/
1,5 kg kāpostu
600 g tomātu,
600 g burkānu,
600 g sīpolu,
600 g piparu.
100 ml eļļas,
0,5 gl cukura
2 ēdk. sāls.
0,5 gl etiķa.
1) Visus dārzeņus sasmalcina, samaisa un lielā katlā sautē. Apmēram 15 min.
2) Tad sautējumam pievieno eļļu, cukuru, sēli, un sautē vēl 5-10 min.
3) Pievieno etiķi un sautē 5 min.
4) Karstu pilda burkās un liek metāla vākus.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru