svētdiena, 2014. gada 29. jūnijs

Dārzeņu zupa ziemai

Esmu strādājoša sieviete. Reizēm aizraujos ar darbu un tad man vienkārši nav vaļas, spēka un gribēšanas stāvēt pie plīts.Tad der ašās zupas ziemai.
Šo kolēģe Skaidrīte esot izēdusi tāpat- bez vārīšanas.

Kāpostu zupas pamats. / Arī mana mīļākā/
1,5 kg kāpostu
600 g tomātu, 
600 g burkānu,
600 g sīpolu,
600 g piparu.
100 ml eļļas,
0,5 gl cukura
2 ēdk. sāls.
0,5 gl etiķa.
1) Visus dārzeņus sasmalcina, samaisa un lielā katlā sautē. Apmēram 15 min.
2) Tad sautējumam pievieno eļļu, cukuru, sēli, un sautē vēl 5-10 min.
3) Pievieno etiķi un sautē 5 min.
4) Karstu pilda burkās un liek metāla vākus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru