Kas var būt labāks par šo?
Labāks? Āboli ar brūklenēm varbūt...
Man patīk ķeksēt ābolu šķēlītes no brūklenēm.Kalle mani iemācīja ēst brūklenes ar mazajām Karlsona kotletītēm...arī gardi....
Tad nu tas vārās šādi:
1,5 kg brūkleņu
1 kg ābolu- šķēlītēs/palielās/ man jau dzidrie āboli savārījāsun izjuka, bija par mazām šķēlītes
1 kg cukura
1 kanēļa standziņa
5 krustnagliņas
Katlā beru brūklenes un vāru līdz tās šķīst.
Beru cukuru, iemetu kanēļstandziņu un krustnagliņas. Vāru līdz cukurs izkusis un ievarījums pavārījies savas 10 min.
Beru katlā ābolu šķēles un vāru vēl 10 min.
Karstu burkās iekšā. Bet kanēļstangu noskalo un izžāvē./ Noderēs nākošajam vārījumam. No gluži Svensoniski! Emīla papa mani uzslavētu par taupību!;)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru