Man garšo uz sviestmaizēm un lazanjā.
– 0,5kg paprikas
– 2,5kg tomātu
– 0,5kg ābolu
– 1gb.asais pipars
– 1 paliels saišķis pētersīļu zaļumu
– 0,5kg burkānu
– 1 paliels saišķis selerijas zaļumu
– 0,5kg sīpolu
sāls- pēc garšas
– 1gl eļļas
1)Visus dārzeņus notīra, sagriež gabalos un izlaiž caur gaļas mašīnu.
2) Iegūto masu liek katlā, pievieno eļļu, sāli un uz lēnas uguns, apmaisot , sutina apmēram 3 stundas.
3)Zaļumus smalki sasmalcina, ķiploku sakapā vai izlaiž caur ķiploku spiedi. Pievieno masai un sautē vēl 15 min.
4) Karstu masu liek izkarsētās burkās, aizvāko un ļauj atdzist, sasegtiem.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru