otrdiena, 2014. gada 5. augusts

Marinēti sīkuči

- 10-15 gurķi
- Mazus tomātiņus ( var krāsainus)
- 15 mazas galviņas sīpolu
- 1 kabacītis
- Galviņa puķu kāposta (sadalīt pa ziedkopām)
- 3-4 stublāji selerijas
- 5-6 burkānus un bietes (katru)
Marinādei:
- 2 l ūdens
- 2/3 glāzes cukura
- 200 ml etiķa 6%
- 5 gab.lauru lapas
- 2 gab.krustnagliņas
- 10 melno piparu graudiņus

1) Lielos gurķus, bietes un burkānus sagriez kubiciņos. Cietos dārzeņus blanšē 3-4 minūtes verdošā ūdenī.
2). Dārzeņu maisījumu ieliek burciņās.
3)Uzvāri marinādi un pārlej dārzeņus. Pasterilizē 12-15 min un aizvāko.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru