svētdiena, 2015. gada 2. augusts

Še -5 , kabaču ragū

5 mazi kabacēni
5 burkāni
5 vidēji sīpoli
5 paprikas
5 tomāti
5 ķiploka daiviņas/ paprāvas/
0,5 glāzes eļļas
2 ēdk.sāls,
4 ēdk. cukura,
160 ml 9% etiķa,
 baziliks

1) Visu sagriežam kubiņos, tomātus pirms tam noblanšējam un novelkam mizu.
2) Apcepam sīpolus un burkānus.
3) Apceptajiem sīpoliem un burkāniem pievienojam ķiplokus, tad tomātus- sautējam 20 min.
4) Karstajai masai pievienojam kabačus, sāli, cukuru- pēc garšas...un sutinām vēl 10 min.
5) Pievienojam kapātu baziliku un sautējam 5 min.
6) Karsto masu liekam burciņās un aizvākojam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru