piektdiena, 2014. gada 25. jūlijs

Jāņogu želeja ar šņabīti

Mums vajadzēs:
Sarkanās jāņogas – 700 g
Cukurs– 500 g
Šņabis– 100 ml 

Anīss– 2 zvaigznītes


Pagatavošana:
Jāņogas nomazgājam, atdalām no ķekariem.Sablenderēt.
Liekam katlā un 5 min pavāram.

Ogas liekam sietā un notecinām, izberžam.
Iegūto sulu lejam katlā, pievienojam anīsu un apmēram 7 min pavāram.

Ielejam šnabi un pavāram vēl 3 min.
Lejam pasteriētās burciņās. ļaujam atdzist. Var likt plastmasas vāciņus.



No šī daudzuma sanāk apmēram 750 ml sulas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru