trešdiena, 2014. gada 30. jūlijs

Marinēti kāposti ar burkāniem

Sastāvdaļas:
* 1 kg galviņkāposts
* 0,5 kg burkāni
* 3 lieli sīpoli
* 2 ķiploka daiviņas
* 60 ml etiķis
* 80 ml eļļa
* 1 ēd.k sāls
* 2,5 ēd.k cukurs

Pagatavošana:
Kāpostu smalki sagriežam. Burkānus sarīvējam uz rupjās rīves.
Sīpolus sagriežam pusgredzenos. Ķiplokus sagriežam plānās šķēlēs.
Visu liekam traukā, pievienojam eļļu, etiķi, sāli, cukuru, 1 glāzi ūdeni un kārtīgi izmaisam. Liekam vēsā vietā atsuloties uz vairākām stundām vai pat uz nakti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru