Man arī ledusskapī ir pāris burciņu- zupām, mērcēm, sautējumiem....
Ieliec karoti gatavojamajā ēdienā un divi labumi- ēdienam ir vasaras garša un sāļums.
Šobrīd dārzā ir daudz dažādu zaļumu, tāpēc varam veidot patiesi saulainu vasaras garšu un smaržu buķeti!
1kg sāls
Pa 250 g diļļu, bazilika, pētersīļu, lupstāja
500g paprikas
1kg tomātu
1kg burkānu / var būt arī kombinācija 500g burkānu+ 500g seleriju saknes/
Pa 250 g diļļu, bazilika, pētersīļu, lupstāja
500g paprikas
1kg tomātu
1kg burkānu / var būt arī kombinācija 500g burkānu+ 500g seleriju saknes/
1kg sīpolu
Pagatavošana:
Dārzeņus notīram, samaļam gaļas mašīnā seleriju un burkānus.Tomātus un sīpolus sagriežam smalki un pievienojam zaļumu masai, kas būs jāsablenderē.
Zaļumus ļoti smalki sagriežam vai sablenderējam.Liekam lielā bļodā un pievienojam sāli.
Visu rūpīgi samaisām.
Liekam izkarsētās burciņās, sablīvējam cieši, lai pa virsu veidotos šķidrums un liekam plastmasas vāciņus.
Pagatavošana:
Dārzeņus notīram, samaļam gaļas mašīnā seleriju un burkānus.Tomātus un sīpolus sagriežam smalki un pievienojam zaļumu masai, kas būs jāsablenderē.
Zaļumus ļoti smalki sagriežam vai sablenderējam.Liekam lielā bļodā un pievienojam sāli.
Visu rūpīgi samaisām.
Liekam izkarsētās burciņās, sablīvējam cieši, lai pa virsu veidotos šķidrums un liekam plastmasas vāciņus.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru