1. variants
2 kg bietes2 kg burkānu
2 kg sīpolu
4 kg tomātu
1,5 kg piparu
zaļumi- dilles, pētersīļi, kinza
1 gl eļļas
1 gl cukura
0,5 gl sāls
0,5 gl 9% etiķa
0,5 gl ūdens
2.variants
1 kg tomātu1 kg kāpostu
1,5 kg biešu
1 kg burkānu
1 kg sīpolu
zaļumi- dilles, pētersīļi, kinza
1 gl eļļas
1 gl cukura
0,5 gl sāls
0,5 gl 9% etiķa
0,5 gl ūdens
Gatavošana:
1) Dārzeņus sasmalcina- skaidiņās.
2) Eļļa apcep.
3) Katlā sautē 40-45 min.
4) Pievieno zaļumus - sautē vēl 5-7 min.
5) Pievieno etiķi- sautē vēl 5 min.
6) Karstu liek burciņās, metāla vāks.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru