pirmdiena, 2014. gada 11. augusts

Kabači tomātu mērcē

3 kg kabaču
8 paprikas
0,5 gl eļļas
200g tomātu pastas
1,5 ēdk. sāls
1 ēdk. cukura
1 ēdk. 70% esences
1 ķiploka daiviņa
malti melnie pipari- pēc vēlēšanās

1) Kabačus sagriežam kubiņos
2) Papriku- paplatās šķēlītēs
3) Dārzeņus sutinām uz lēnas uguns eļļā apmēram 20 min.
4)Tad pievienojam sāli, cukuru, tomātu pastu, esenci- sutinām vēl 40 min.
5) Pievienojam spiedē saspiestu ķiploku un maltus melnos piparus un pasautējam vēl 5 min.
6) Karstu masu liekam burciņās, metāla vāku virsū!
7) Ļaujam visam lēnām atdzist.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru