piektdiena, 2014. gada 8. augusts

Mājas lečo

3 kg kabaču- mazos kubiņos
2 kg tomātu- caur gaļas mašīnu
500 g burkānu-skaidās
500g sīpolu- gredzenos
500 g paprikas- skaidās
1 gl cukura
1,5 gl. eļļas
0,5 gl 6% etiķa / tādi parasti ir visi vīna etiķi/
Maltie pipari
Sāls
1) Eļļā apcepam sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi,
2)Pievienojam tomātu masu ,piparus, kabačus un uz lēnas uguns sautēt 1 h, ik pa laikam apmaisot.
3) Pievieno sāli, maltos piparus, etiķi un sautē vēl 5 min.
4) Karstu masu pilda burkās, pasterizē- 0,5l burciņas- 10 min., 1 l- 15 min.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru