otrdiena, 2014. gada 5. augusts

Silvijas saldskābie kabaču salāti

Ak, gardum gardi!

2 kg kabači
5 gb. paprikas ( vēlams daž. krāsās, izskatās interesantāk)
10 sīpoli
1 litrs tomātu mērces
1/2 glāze etiķa
1 ēdamkarote sāls
1 glāze cukura
1 glāze eļļa
1 tējkarote kurkumas

1) Visu sagriežam kubiņos.
2) Katlā lejam eļļu un kad tā sakarsusi, izšķīdinām 1 tējk. kurkumas. Tad tur liekam sīpolus un sautējam līdz tie kļuvuši caurspīdīgi.
3) Otrā katlā liekam kabačus, uzkaisām tiem sāli un cukuru un ļaujam vāroties sasuloties.
4) Kad to apjoms samazinājies un izveidojusies sula, pievienojam papriku, sīpolus , tomātu mērci  un vāram 20-30 min.
5) Tad pievienojam etiķi un pavāram vēl 5 min.
6) Karstu masu pildām burciņās, aizvākojam ar metāla vāciņu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru