piektdiena, 2014. gada 8. augusts

Sēnes ar tomātiem

1 kg sēņu
200g sīpolu
300g tomātu
eļļa
sāls
pipari
1) Sēnes 20 min vāra sāļā ūdenī.Tad atdzesē un izlaiž caur gaļas mašīnu.
2) Sēņu masu cep eļļā apmēram 30 min, līdz liekais šķidrums iztvaiko, ik pa laikam apmaisot.
3) Sīpolus sagriežam kubiņos, tomātus tāpat.Sautējam apmēram 7 min.
4) Savienojam sēnes ar sīpoliem un tomātiem , pievienojam sāli, piparus pēc garšas un sautējam uz lēnas uguns 15 min.
5) Karsto masu pildām izkarsētās  puslitra burciņās un pasterizējam 45 min.
6) Ļaujam lēnām atdzist.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru