piektdiena, 2014. gada 8. augusts

Lečo- "Kulinārijas šedevrs"

400g burkānu- kubiņos
1 kg kabaču- kubiņos
1 kg sviesta pupiņu
2 sīpoli
1 tējk./rozmarīns+ timiāns/ žāvētas garšvielas
Sāls- pēc garšas

1)Burkānus un kabačus uz nelielas uguns vai tvaicējamā katlā izsutinām mīkstus, pupiņas novārīt mīkstas.
2)Gatavos dārzeņus mazliet atdzesē un samaļ gaļas mašīnā vai sablenderēt. Man labāk patīk caur gaļas mašīnu.
3)Tad masu liekam katlā, pievienojam žāvētus garšaugus, sāli- uzvārīt līdz pirmajam burbulim.
4) Karstu masu liekam izkarsētās burciņas, liekam metāla vāku.

P.S. Man šādas masas garšo uz sviestmaizēm un fantastiski gardi- dārzeņu kūkās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru