400 g paprikas
300g tomātu
1 burkāns
50 g speķīša
3 sīpoli
0,5 tējk. sarkanās maltās saldās paprikas
saišķītis pētersīļu
sāls
1) Tomātus noblanšējam un sagriežam četrās daļās.
2) Papriku sagriežam 5-6 daļās.
3) Speķīti sagriežam kubiņos, apcepam un šajos tauciņos sacepam caurspīdīgus sīpolus.
4) Tad pievienojam un apcepam sarīvēto burkānu, pievienoja, papriku, tomātus, pasālam, pievienojam paprikas pulveri.
5)Visu sautējam uz vidējas uguns līdz dārzeņi kļuvuši mīksti.
6) Pievienojam sakapātus zaļumus un sutinam vēl 5 min.
7) Karsto masu liekam puslitra burciņās un pasterizējam 10 min.
8) Ļaujam burciņām lēnām atdzist.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru