piektdiena, 2014. gada 8. augusts

Lidojošie šķīvīši

1 kg patisonu
500g sīpolu
2 ķiploka daiviņas
maza buntīte diļļu
maza buntīte pētersīļu
0,5 gl. eļļas
1,5 ēdk 6% vīna etiķa
1 tējk. cukura
1 ēdk. sāls
1) Patisonus sagriežam gabaliņos, apcepam 3-4 min.un tad samaļam gaļas mašīnā.
2) Sīpolus apcepam caurspīdīgus.
3) Ķiploku saspiežam, zaļumus- sakapājam.
4) Visus dārzeņus liekam katlā, pievienojam sāli, cukuru, etiķi, samaisām.
5) Masu liekam puslitra burciņās un pasterizējam 75 min.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru