piektdiena, 2014. gada 8. augusts

Lečo "URRĀ!"

1,5 kg kabaču- skaidās
6 paprikas- skaidās
6 sīpoli- pusgredzenos
1 kg tomātu- samalt gaļas mašīnā
Marinādei:
2/3 gl. eļļas
2 ēdk. sāls
0,5 gl 9% etiķa

1)No marinādes sastāvdaļām savāram marinādi.
2) Pievienojam kabačus- vāram 15 min.
3) Pievienojam sīpolus- vāram 5 min.
4) Pievienojam piparus- vāram 5 min.
5) Pievienojam tomātus- vāram 10 min./ Man jau garšo baziliks- tāpēc- kur tomāts, tur arī baziliks klāt.Bet to gan pievienojam izžāvētu/
6)Karstu masu liekam izkarsētās burkās, metāla vāciņu virsū.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru