otrdiena, 2016. gada 16. augusts

Agitas zaļo tomātu salāti ar karsēšanu

Vajadzēs:
1,5 kg zaļo tomātu- uz rīves- ripiņās
500 g sīpolu- uz rīves- gredzens
300 g burkānu- uz rupjās rīves- skaidās
300 g paprikas- salmiņos

Uz 1 kg masas pievieno-
1,5 ēd.k. sāls
1 ēd.k. cukura
3 ēd.k. 9% etiķa
3 ēd.k. eļļas

Pagatavošana:
1)Visus dārzeņus liek lielā traukā, apber ar dotajām garšvielām un atstāj atsuloties.
2)Pievieno eļļu, labi samaisa- pilda burkās.
3) puslitra burkas karsē- 25 min 80C
4) Aizvāko, glabā pagrabā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru