Vajadzēs:
5 kg tomātu
1 kg burkānu
1 kg sīpolu
1 kg paprikas
2 gl. grūbu
1 gl cukura
300 ml eļļas
4-5 ēdk. sāls
2 ēdk. maltu melno piparu
1 deserta karote etiķa esences
8 gl ūdens
Pagatavošana:
1)Dārzeņus sagriežam kubiņos,
2) Liekam katlā un pievienojam eļļu,cukuru, sāli, piparus, esenci , samaisam un uz lēnas uguns sautējam 40 min.
3) Citā katliņā vāram grūbas 8 gl ūdens, kuras pirms tam noskalotas.Vāram līdz grūbas uzbriedušas.
4) Tad grūbas pievieno dārzeņiem un vāra vēl 10 min.
5) Karsto masu liek izkarsētās burkās.
No dotā daudzuma sanāk 12 burciņas/ 600 g/
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru