Vajadzēs:
3,5 kg zaļo tomātu
1 buntīte pētersīļu
1 buntīte diļļu
Adžikai:
500 g paprikas
200 g aso piparu
300 g ķiploku
500 g sarkano tomātu
50 g hmeļi- suneļi
150g sāls
50 g eļļas
Pagatavošana:
1)Visas adžikas sastāvdaļas izmaļam caur gaļas mašīnu
2)Zaļos tomātus sagriežam daiviņās.
3)Adžikas masā liekam zaļo tomātu daiviņas un visu sautējam 20 min.uz lēnas uguns
4) Sakapājam zaļums un pievienojam masai.
5)Pasautējam vēl 5 min.
6) Karsto masu liekam burkās, aizvākojam, sasedzam un ļaujam atdzist lēnām.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru