-1.5 kg kabaču (var likt kapostus)
-0.5 kg paprikas
-1 kg tomātu
-0.5 kg sīpolus
-0.5 kg burkānu
-2 ķiploku galviņas
Patavošana:
1)Visus dārzeņus sagriežam salmiņos.
1)Visus dārzeņus sagriežam salmiņos.
2)Katliņā lejam ūdeni+cukuru+sāli+eļļu, uzvāram un beram klāt visus sagrieztos dārzeņus.
3)Kad uzvāras, vāram 20 minūtes. Tad lejam klāt etiķi, samaisam visu kārtīgi, lai etiķis iesūcas un pavāram vēl 5 minūtes.
4)Liekam burciņās, biezumus ar karotīti saspiežam ciešāk, lai nav pustukšas burciņas.
5)Skrūvējam ciet un griežam otrādāk, un atstājam līdz rītam.
3)Kad uzvāras, vāram 20 minūtes. Tad lejam klāt etiķi, samaisam visu kārtīgi, lai etiķis iesūcas un pavāram vēl 5 minūtes.
4)Liekam burciņās, biezumus ar karotīti saspiežam ciešāk, lai nav pustukšas burciņas.
5)Skrūvējam ciet un griežam otrādāk, un atstājam līdz rītam.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru