Vajadzēs:
5 kg zaļo tomātu
200 g ķiploku
buntīte pētersīļu
4 lauru lapas
6-8 smaržīgie pipari
3 ēdk sāls
200 g cukura
200 ml 9% etiķa
1 mazs čili pipariņš
Pagatavošana:
1)Pētersīļus sakapājam, ķiploku izspiežam caur spiedi.
2)Tomātus sagriežam daiviņās
3)Katlā liekam visas sastāvdaļas un samaisām.
4)Katlu uz nakti atstāj ledusskapī atsuloties.
5) Katras burciņas apakšā liekam lauru lapu, mazu čili pipariņa gabaliņu.Tiem virsū liekam salatus, pārlejam šķidrumu, kas palicis katlā.
6)Karsējam burciņas ar salātiem- puslitra burciņas- 10 min , 80c.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru