otrdiena, 2016. gada 9. augusts

Juļkas mājas lečo

Vajadzēs:
5 kg tomātu
3 kg paprikas
2 kg sīpolu
2 kg burkānu
200 g cukura
200 ml eļļas
100 ml 9% etiķa
sāls - pēc garšas

Pagatavošana:
1)Visus dārzeņus izlaiž caur gaļas mašīnu vai virtuves kombainu.
2) Katlā apcep attiecīgi secīgi- burkāni,+ paprika,+ sīpoli,+ tomāti.
3) Masai pievieno cukuru, sāli,eļļu, etiķi, samaisa un sautē- apmēram 1,5 stundas...masai ir jāsavārās, tomātiem jāizvāra ūdens...izskatās, ka masa ir saplakusi.
4) Karstu masu pilda burkās un aizvāko.

No šī daudzuma sanāk 15 burciņas, / 700 ml/.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru