Garda pie tomātiem , garda lazanjā
Vajadzēs:
tomāti- 1,5 kg
paprikas- 5 gb
ķiploki- 4 daiviņas
sāls- 0,5 ēdk.
cukurs- 0,5 gl.
etiķis 9% - 1 ēdk.
malti pipari- 0,5 tējk.
žāvēts baziliks- 1 tējk.
žāvēts timiāns- 1 tējk.
Pagatavošana:
1)Atsevišķi sablenderē tomātus, piparus.
2) Tomātu masai pievieno cukuru, sāli, un sautē 30 min- masas kļūs mazāk.
3) Tad masai pievieno piparus, garšvielas un visu sautē vēl 20 min.
4) Gatavajai masai pievieno etiķi un sautē vēl 5 min,
5) Karstu lej burciņās, aizvāko.
No dotās masas sanāk 3 puslitra burciņas.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru